top of page
_MG_4132.jpg

voor JE PAARD

souplesse en kracht, ontspanning

Problemen ontstaan door spanning vast te houden. Shiatsu helpt loslaten, ook bij paarden.

Een behandeling bestaat meestal uit fysieke massage, drukpuntmassage, stretchings, maar vooral ook uit dieper energetisch werk. Het geheel is er op gericht energiestromen weer op gang te brengen en blokkades op te heffen, zodat het lichaam zichzelf geneest. Het paard wordt soepeler, vitaler.

 

Paarden voelen meteen aan wat goed voor hen is. Ze reageren goed op heel lichte aanrakingen en geven gemakkelijk aan als een bepaalde aanraking voor hen nog niet kan. Hun ontspanning tijdens een behandeling is vaak mooi om zien.

Hoe vaak een paard behandeld moet worden hangt van het probleem af.  Bij acute zaken zoals koliek is één behandeling vaak voldoende.  In andere gevallen zijn een paar behandelingen nodig alvorens er voldoende beterschap is.

 

Een behandeling duurt ongeveer anderhalf uur, maar kan afhankelijk van de reacties van het paard langer of korter zijn.

 

Ik vraag hiervoor een vergoeding van 70 euro per behandeling.  Voor een eerste behandeling met intake-gesprek vraag ik 20 euro extra.

 

Ik kom graag bij je paard op stal.

Als dit binnen een straal van 10 km is, is dit gratis.

Staat je paard op een afstand tussen 10 en 20 km, vraag ik hiervoor 10 euro, tussen 20 en 30 km, 20 euro, tussen 30 en 40 km, 30 euro.

bottom of page